Selecteer een pagina

Digitale tijdperk

We leven in een tijdperk waarin digitale marketing enorm belangrijk is geworden, bijna elk bedrijf is tegenwoordig actief op social media. Uw doelgroep verwacht nu dat elke onderneming actief deelneemt aan social media. Dit houdt in vragen beantwoorden, klachten verwerken en zo nu en dan een beetje humor. Elk onderneming probeert zich aan te passen aan deze ontwikkeling, maar dat is niet altijd even makkelijk.

Het is begrijpelijk dat deze verschuiving van vraag en aanbod van offline naar online niet voor iedereen bij te benen is. Om deze reden bieden wij u assistentie bij het opzetten en onderhouden van us social media marketing activiteiten.

Wat doen wij?

Wij ondersteunen onze clienten op gebied van social media marketing, video marketing, grafische vormgevingstrategie, branding en uitvoering. Wij zorgen voor naamsbekendheid, relevant websiteverkeer en meer aandacht vanuit uw doelgroep naar uw bedrijf (merk) toe.

Klanten die we bedienen

Koffie?

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek en/of brainstormsessie om de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken. U zult versteld staan van de online mogelijkheden!

4 + 5 =

Kantoor

Stationsplein 45
3013AK Rotterdam

T.  010 808 00 20
M. 06 34 556 146

Diensten

  • Social Media Marketing
  • Video Marketing
  • Web Development
  • Grafische vormgeving
  • Branding & Strategie
  • Workshop & Coaching

Blijf op de hoogte

van relevante en actuele onderwerpen uit ons vakgebied. 

Hartstikke bedankt!